mc-jakten mc-massan
 

Vår historia – mc-jakten.se

Ni som har gått igenom våra gratis instruktionsvideos har hört min personliga historia och vi har förstått att den resonerat med många av er. Så till er som inte hört den tidigare vill vi dela med oss av den här på hemsidan.

När jag tog mitt mc-kort fanns inte någon videokurs. Det fanns inget material som gick på djupet och jag var tvungen att få tipsen i omgångar från körskolan och betala dyra pengar per timma för att komma åt dem.

En av de värsta känslor jag vet är att själv inte ha kontroll. När det gäller mc-utbildningen blir det ofta så att många blundar för tiden det tar och kostnaden det summeras till och för många andra läggs drömmen ner efter att det blivit för dyrt eller tiden dragits ut.

Min frustration ledde mig in på en ett projekt som handla om att ta reda på allt om mc-kortet. Att göra det lättare för nästa vända blivande motorcyklister, så att fler tar steget. Jag drog ihop ett dreamteam (som idag är dina mc-jägare) och intervjuade förarprövare, riskutbildare, mc-lärare, körskoleägare och utbildningsledare. När vi sedan ville testa informationen som vi samlat så hjälpte jag min kompis Charles som aldrig hade suttit på en mc innan att ta mc-kort utan körlektioner och genom att klara teorin och uppkörningen på första försöket. En månad senare stod Charles med mc-kortet i handen. Det kostade under 6000 kr.

Det var då jag började förstå hur mycket förberedelserna spelar in. Vi hade gått igenom alla moment innan och när det var dags för uppkörning kom Charles dit lugn och med gott självförtroende.

Vi samlande alla tips och gjorde dom tillgängliga gratis på nätet. Sedan dess har vi på mc-jakten varit Sveriges populäraste guide till mc-kort. Men guiden var inte nog, jag frågade mig vad jag skulle vilja ha om jag tog mc-kort idag. Svaret blev en förarprövares kommentarer till alla situationer. Vi bollade idén med flertalet av er och insåg att detta är precis vad ni också vill ha. Alla situationer på film med de bästa tipsen till.

mc-jaktens Online Videokurs föddes och är nu Sveriges enskilt största utbildare av mc-elever. Vill du få gratis smakprov och chans att registrera dig till nästa kursstart? Klicka här