Vill du joina vårt team?

Vi växer och söker därför talangfulla, grymma och actionorienterade stjärnor till vårt team.

Här är vår resa och vision i korthet:

Under vårt första år (2015) med mc-utbildning online blev vi den enskilt största utbildaren av mc-elever i Sverige. Varje år satsar vi vidare och tanken är att ALLA som funderar på mc-kort ska besöka mc-jakten på vägen för att göra varje ny motorcyklist mer kunnig och säker än tidigare möjligt. Men vi vill inte stanna där…

Vi är trötta på mc-tidningar som dimper i brevlådan fyllda med annonser där pengar styr vad vi som konsumenter ser. Vart finns de objektiva tipsen?

Vår vision är att fortsätta utbilda och stötta motorcyklister långt efter mc-kortet och göra det lättare för var och en att hitta rätt.

Detta är vårt nästa projekt:

Ett community där alla delar med sig av sina absolut bästa tips på produkter och vi sorterar och presenterar informationen. En webbshop med ett mindre utbud – men mer genomtänkt. Ett utbud byggt på produkter de som varit i din situation innan har varit supernöjda med.

Låter det spännande? Kanske brinner du för detta lika mycket som oss och vill vara med på resan?

Du söker kanske inte ens jobb just nu… Du kanske pluggar eller redan har ett jobb… men om du är sugen på att jobba med din passion och vill ha friare arbetstider och friare arbetsplats så bör du läsa vidare.

OBS passar detta inte dig just nu men du känner någon detta hade varit perfekt för? Dela i så fall gärna den här sidan vidare.

Det spelar ingen roll om du tog mc-kort igår, ska ta det nästa år eller haft det i många år. Vill du jobba med oss, har ett driv att vara med och förändra och förbättra mc-branschen så är du intressant!

Om oss:

Vi är just nu ett virtuellt team vilket har STORA fördelar men också sina utmaningar. En av de största utmaningarna är att alla ska dra åt samma håll även om vi kanske befinner oss på olika sidor av Sverige (eller världen). Därför är vi speciellt intresserade av personer som kommunicerar smidigt, naturligt och tydligt.

Mer om tjänsten

Du kommer inledningsvis jobba i kontakt med Nils (vd) och Mikael (operativ ledare) med det främsta syftet att förstå mc-jaktens vision ur ett helhetsperspektiv. Som framtida teammedlem är det viktigt att du förstår bolagets alla delar för att sedan kunna driva på med egna initiativ som ligger i linje med vår vision.

Exempel på arbetsuppgifter

 

Webbshop

 • Leta och testa nya produkter till vår webbshop.
 • Skriva produktbeskrivningar och producera produktfilmer.
 • Skriva emails till våra prenumeranter.
 • Skapa innehåll i text och video för sociala medier och guider på hemsidan.

Vår kursverksamhet

 • Uppdatera materialet i kurserna.

Community

 • Sköta community (sociala medier, kommentarer på hemsidan mm).
 • Söka och knyta samarbeten inom mc-branschen.
 • Sköta support-ärenden.

På sikt:

 • Vara med och planera mc-jaktens kommande steg och framtid.
 • Ta mer ansvar och leda olika framtida produkt- och filmprojekt.

Hur vi tror du är (men överraska oss gärna):

 

 • Du är motiverad, engagerad och öppen för att lära dig nya saker.
 • Du är inte rädd för att säga till om det är något du inte kan eller inte förstår. 
 • Du ska vara stolt över dina framsteg men inte ha någon stolthet att försvara. Vi på mc-jakten tävlar inte utan bara samarbetar. Ödmjukhet är vad som gör att vi är öppna för förbättring som tar oss framåt.
 • Du gillar att skriva och har en skön och tydlig kommunikation.
 • Du gillar mc-produkter och skulle älska att beställa produktprover för att klämma, testa och välja ut de absolut bästa.
 • Du har en härlig personlighet och gillar tanken av att stå framför kameran.
 • Du backar inte för att lyfta luren och ringa efter samarbeten inom branschen.
 • Du har lätt att ta till dig nya datorprogram och internettjänster.
 • Du tar initiativ och är en action-människa… dvs du gör hellre och rättar dig längs vägen än att förbereda dig i en evighet.
 • Sist men inte minst, du är mc-intresserad, har kunskap och ett naturligt nyfiket intresse inom det mesta som gäller motorcyklar. 

Arbetstider, Arbetsplats och Lön:

 

Om vi känner att du är rätt person, då vill vi investera i dig och kommer därför skräddarsy denna tjänst efter dig. Vill du börja med 25-50% för att du fortfarande studerar/ jobbar med annat, eller vill du köra på för fullt med en gång så funkar även det, inga problem! På sikt kommer tjänster hos mc-jaken handla mycket om (och kombinationer av) marknad, ekonomi, webbansvarig, utbildningsansvarig, produktansvarig, e-commerce, innehållsskapande (skrift och video) osv. Denna tjänst är startpositionen, tjänsten som gör att du förstår helheten och blir redo för nästa steg.

Arbetstider: 25%, 50%, 75% eller 100% efter överenskommelse. Arbetstider är också flexibla.

PS: om du jobbar mindre än 100% hos oss så är det inga konstigheter om du studerar eller ströjobbar med något annat samtidigt så länge du har mc-jakten i hjärtat! 

Arbetsplats: Vanligtvis helt upp till dig, du är fri som en motorcykel! Vi har möten ungefär varannan månad i Göteborg som alla förväntas kunna vara med på.

Lön: Enligt överenskommelse 

Anställningsprocess:

 

Följ instruktionerna nedan och om vi känner att du kanske är rätt person för mc-jakten och oss som team så kontaktar vi dig för en intervju i person (eller via Skype/Zoom). Kommer vi överens följer ett arbetsprov. Ser arbetsprovet bra ut så inleds en betald testperiod där du arbetar tillsammans med Nils (vd) och Mikael (operativ ledare) i person eller via Zoom under en kort period för att komma igång, sedan fortlöper arbete på distans som tänkt! 

Om du tar dig igenom vår process så kommer du vara en del av ett drivet team som fokuserar på utveckling av mc-jakten och oss själva som individer samtidigt som vi har kul (för annars kan vi lika gärna lägga ner eller hur?)

Fortfarande intresserad? Låter detta som något för dig?

Gör såhär för att skicka in ansökan:

 

Vi tror mycket på personkemi och för att vi ska få en så bra känsla av dig som möjligt så bjuder vi nu in dig till att ansöka till detta jobb genom att presentera dig själv på film. Följ stegen nedan för att ansöka:

 • Börja med att gå till https://www.loom.com/ och skapa ett gratiskonto. Ladda sedan ner appen till din dator eller telefon.
 • Spela in en facetime Loom video där du svarar på frågorna nedan (max 5 minuter lång).
 • När du är klar med videoinspelningen, kopiera videolänken som Loom genererar och klistra in den i kontaktformuläret nedan.
 • Är det något mer du vill berätta om dig själv eller om du kände att 5 minuter inte räckte till… skriv gärna ner det i rutan “mer om mig”.

PS…

 • Kopiera inte Loom URLen utan klicka på “kopiera video länk”.
 • Låt Loom videon ligga kvar i ditt konto tills du har hört från oss ifall att vi behöver kika på videon flera gånger.
 • Blir du inte nöjd på första inspelningen, oroa dig inte, det är okej att spela in flera gånger.
 • Var spontan och var dig själv… vi anställer personer, inte CV:n 🙂

Frågor:

 1. Om du har läst såhär långt så vet vi redan att du är taggad…. Men vi vill gärna veta varför? Vad lockar mest med att jobba med mc-jakten?
 2. Vi är såklart nyfikna på vem du är. Beskriv dig själv och vad du gör idag (karriär, intressen, hobby och fritid, vart du bor någonstans mm).
 3. Vi på mc-jakten tror att ett bra liv bygger på balans inom livets olika delar. Dela gärna din syn på balans när det gäller hälsa, jobb, relationer och annat. Har du kanske några vanor som hjälper dig i balans, som kost, träning, meditation eller någon annan typ av mindfulness-träning?
 4. Vi söker action-personer. Personer som kan driva projekt och idéer från start till mål. Berätta gärna om något du har genomfört i ditt liv, något du har drivit i mål (detta kan vara vad som helst, karriär eller personligt, något som har varit utmanande men som du genomfört ändå).
 5. Hur skulle jobb med mc-jakten passa in i ditt liv? Hur många timmar i veckan kan/vill du jobba?
 6. Vad är din relation och erfarenhet av olika typer av mc-produkter?
 7. Har du någon erfarenhet eller nyfikenhet kring filminspelning och videoredigering?
 8. Dela gärna om du har några erfarenheter inom webb/wordpress, skapa/skriva content, online-marknadsföring (SEO, facebook/google-annonser, sociala medier, email-marknadsföring),  eller något annat digitalt?
 9. Hur ser dina framtidsplaner ut? Är du redo att på sikt ta större ansvar, leda projekt och jobba dig uppåt inom mc-jakten?