Användarvillkor

Nedan hittar du våra köpvillkor, användarvillkor och sekretesspolicy. Vill du läsa om hur vi hanterar cookies kan du göra det genom att klicka här.

Den korta versionen

(du kan läsa en fullständig längre version längre ner på sidan)

Garanti

Gällande våra digitala produkter (Videokursen etc.)

Har vi hjälpt dig? Är du nöjd? Detta är helt upp till dig att avgöra och känner du för det kan du inom 30 dagar från köpet maila oss och få hela kursbeloppet tillbaka. Inga frågor, inget strul utan pengarna tillbaka in på ditt konto.

30 dagars garantin för månadsprenumerationer gäller endast de första 30-dagarna från prenumerationsstarten. Efter att de första 30 dagarna har löpt ut gäller inte garantin längre utan övergår till månadsbetalning med fri uppsägning. Vid uppsägning har du tillgång till kurserna och allt material fram till nästa betalningsdatum.

Gällande våra fysiska produkter

Returer – Vår policy sträcker sig 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp (eller din leverans), kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte. För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen. För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Skicka inte tillbaka ditt köp innan du har kontaktat oss. Adress du ska skicka till kan nämligen variera beroende på produkt.

Självklart – Om du mot förmodan inte skulle få ditt paket eller om paketets innehåll inte motsvarar vad du beställt får du självklart ALLA pengarna tillbaka. Har du beställt fel storlek eller har någon annan fundering kring retur? Kontakta kundservice så hjälper vi dig. mc-jakten.se står i vissa fall även för returfrakt.

Återbetalning

Gällande våra digitala produkter (Videokursen etc.)

Så fort vi får ett email om retur så skickar vi hela beloppet tillbaka till det bankkonto kopplat till kontokortet du har använt. Hur lång tid det tar innan pengarna är på ditt konto beror på din bank men mellan 0-10 dagar.

Gällande våra fysiska produkter

När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Giltighetstid (gällande Videokursen)

Från dagen för ditt köp har du tillgång till mc-jaktens online videokurs i 6 månader. (Undantag när köp genomförs med en bonus på 6 månader, då gäller åtkomst i totalt 12 månader)

Betalning

Alla kortbetalningar och återbetalningar administreras av Stripe, PayPal och/eller Shopify Inc. Detta innebär att säkerheten vid betalningen hanteras avStripe, PayPal och/eller Shopify Inc. Mc-jakten.se har inte tillgång till dina kort- och bankuppgifter.

Omedelbart efter din betalning får du instruktioner om hur du skapar dig ett konto i vår kursportal eller loggar in (om du redan har ett konto) för att börja använda tjänsten. Kontakta kundtjänst om du inte lyckas logga in eller inte lyckas skapa dig ett konto.

Leverans

Leveranssätt och leveranstid framgår ihop med din köp. Har du frågor kring din order? Kontakta kundservice.

Användarskyldigheter

Som användare av våra tjänster (gratismaterial och betaltjänster) intygar du att du är införstådd om att ansvaret i trafiken alltid ligger på dig som förare. Ingen bild eller text kan beskriva hela verkligheten vilket gör att mc-jakten frisäger sig från ansvaret i hur materialet används eller konsekvenser det kan få.

Emailutskick

När du skriver in din email på vår hemsida så godkänner du att vi skickar dig allmänna tips som rör mc-livet och tips till mc-kortet. Skulle du inte vilja ha fler email så finns det en avregistreringsknapp längst ner i varje email.

Personuppgifter

När du skriver in din email här på hemsidan eller registrerar ett konto hos oss sparar vi din e-postadress. Förutom e-postadress sparas följande uppgifter: När ditt konto skapades, när ditt konto går ut, när du senast loggade in (IP-adress och tid) samt hur du har betalat.

Av säkerhetsskäl görs ditt lösenord vid registreringen oläsbart, inte ens en serveradministratör med full behörighet kan se vad du har för lösenord.

Rättigheter

Allt material på mc-jakten.se är upphovsrättsskyddat och all kopiering eller annan spridning av materialet är förbjuden utan skriftligt godkännande.

 

Ansvarig för mc-jakten.se

mc-jakten AB

Org. nr: 559296-2814

Postadress:
OBS nedan adress gäller inte för returer av fysiska produkter – kontakta då mcjagarna@mc-jakten.se.
Seminariegatan 3A 1201
Göteborg, Västra Götalands Län 413 13

Kontakt
mcjagarna@mc-jakten.se

Moms

Alla priser på hemsidan är inkl. moms. Företaget är registrerat för moms i Sverige.

 

Den längre versionen

Återbetalningspolicy

—-

Returer
Vår policy sträcker sig 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp (eller din leverans), kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Flera typer av varor är befriade från att returneras. Vi accepterar inte produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare ej returnerade artiklar:
Presentkort
Nedladdningsbara mjukvaruprodukter

För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Skicka inte tillbaka ditt köp innan du har kontaktat oss. Adress du ska skicka till kan variera beroende på produkt nämligen.

Det finns vissa situationer där endast delbetalningar beviljas (om tillämpligt)
Något objekt som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknade delar av skäl som inte beror på vårt fel
Alla artiklar som returneras mer än 30 dagar efter leverans

Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag.
Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)
Om du inte har fått ett bidrag ännu, kolla först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta tid innan din återbetalning publiceras officiellt.
Nästa kontakta din bank. Det är ofta en viss behandlingstid innan ett bidrag läggs ut.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått ditt bidrag än, kontakta oss på mcjagarna@mc-jakten.se

Försäljningsartiklar (om tillämpligt)
Endast regelbundna priser kan återbetalas. Försäljningsobjekt kan tyvärr inte återbetalas.

Utbyten (om tillämpligt)
Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut något på grund av detta, skicka oss ett mail på mcjagare@mc-jakten.se

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du mottar återbetalning dras avgiften för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.

 

Sekretesspolicy

—-

AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av inköpsprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.
När du bläddrar i vår butik mottar vi automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol) för att ge oss information som hjälper oss att lära oss om din webbläsare och operativsystem.
E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 – Samtycke

Hur får du mitt samtycke?
När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken.
Om vi ​​ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?
Du kan återkalla ditt samtycke för att vi kontaktar dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av din information, när som helst genom att kontakta oss på mcjagare@mc-jakten.sel

AVSNITT 3 – UTSLÄPP

Vi kan avslöja din personliga information om vi enligt lag är skyldiga att göra det eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 – SHOPIFY

Vår butik är värd på Shopify Inc. De ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.
Dina data lagras genom Shopifes datalagring, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:
Om du väljer en direktbetalningsgateway för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify din kreditkortsdata. Den krypteras genom Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS). Dina inköps transaktionsdata lagras bara så länge som krävs för att slutföra din inköpstransaktion. Därefter raderas din köpetransaktionsinformation.
Alla direkta betalnings gateways följer de standarder som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.
PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer.
För mer insikt kan du också läsa Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

AVSNITT 5 – TJÄNSTPARTIR TJÄNSTER

Generellt kommer de tredjepartleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.
Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.
För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.
Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha faciliteter som har en annan jurisdiktion än du eller oss. Så om du väljer att fortsätta med en transaktion som involverar en tredje parts tjänsteleverantörs tjänster, kan din information bli föremål för lagstiftningen i den jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.
Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.
När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller ansökan, regleras inte längre av denna sekretesspolicy eller vår användarvillkor för webbplatsen.

länkar
När du klickar på länkar i vår butik kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

AVSNITT 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.
Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter krypteras informationen med hjälp av SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och genomför ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 7 – KAKOR

Här är en lista över cookies som vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill välja bort cookies eller inte.
_session_id, unikt token, sessional, tillåter Shopify att lagra information om din session (hänvisningar, målsida, etc.).
_shopify_visit, ingen data höll, Persistent i 30 minuter från det senaste besöket, Används av vår webbplatsleverantörs interna statistikspårare för att registrera antalet besök
_shopify_uniq, ingen data höll, löper ut midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag, räknar antalet besök i en butik av en enskild kund.
vagn, unik token, beständig i 2 veckor, Lagrar information om innehållet i din kundvagn.
_secure_session_id, unikt token, sessional
storefront_digest, unikt token, obestämd Om butiken har ett lösenord, används det för att avgöra om den nuvarande besökaren har tillgång.

AVSNITT 8 – ÅLDER AV SAMTYCKE

Genom att godkänna dessa användarvillkor erkänner du att du är minst i myndig ålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett oss ditt samtycke till tillåta någon av dina mindre beroende personer att använda den här webbplatsen.

AVSNITT 9 – ÄNDRINGAR TILL DENNA PRIVATPOLITIK

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy, så var snäll och granska den ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på hemsidan. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar den.
Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan din information överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål eller helt enkelt vill ha mer information kontakta vår sekretesspolicy på mcjagarna@gmail.com

 

ANVÄNDARVILLKOR

—–

ÖVERSIKT

Denna webbplats drivs av mc-jakten AB. På hela webbplatsen hänvisar termen “vi”, “oss” och “vår” till mc-jakten AB. mc-jakten AB erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, villkorad av din godkännande av alla villkor, villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och / eller köpa något från oss, engagerar du dig i vår “Service” och accepterar att vara bunden av följande villkor (“Användarvillkor”, “Villkor”), inklusive de ytterligare villkoren och policyerna häri refererad och / eller tillgänglig med hyperlänk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive men utan begränsning användare som är webbläsare, säljare, kunder, handlare och / eller bidragsgivare för innehåll.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du besöker eller använder vår webbplats. Genom att komma åt eller använda någon del av webbplatsen godkänner du att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte godkänner alla villkoren i detta avtal kan du inte komma åt webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa användarvillkor anses vara ett erbjudande är godkännande uttryckligen begränsat till dessa användarvillkor.

Eventuella nya funktioner eller verktyg som läggs till i den aktuella butiken ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter att eventuella ändringar har publicerats utgjorde godkännande av dessa ändringar.

Vår butik är värd på Shopify Inc. De ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

AVSNITT 1 – ONLINE BUTIKSVILLKOR

Genom att godkänna dessa användarvillkor erkänner du att du är minst i myndig ålder i ditt hemland eller bostadsort och du har gett oss ditt samtycke till tillåta någon av dina mindre beroende personer att använda den här webbplatsen.
Du får inte använda våra produkter för olagligt eller obehörigt ändamål, eller, vid användningen av Tjänsten, bryta mot lagar i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagar).
Du får inte överföra några maskar eller virus eller någon kod av destruktiv natur.
Ett brott mot något av villkoren kommer att leda till omedelbar uppsägning av dina tjänster.

AVSNITT 2 – ALLMÄNNA VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att neka service till någon av oavsett anledning när som helst.
Du förstår att ditt innehåll (inte kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat och involvera (a) överföringar via olika nätverk; och (b) ändras för att anpassa sig och anpassa sig till tekniska krav för anslutande nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation krypteras alltid under överföring via nätverk.
Du samtycker till att inte reproducera, kopiera, kopiera, sälja, sälja eller utnyttja någon del av Tjänsten, användningen av Tjänsten eller tillträde till Tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss .
Rubrikerna som används i detta avtal ingår endast för bekvämlighet och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

AVSNITT 3 – RIKTIGHET, UPPLYSNING OCH TIDLIGHET FÖR INFORMATION

Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, komplett eller aktuell. Materialet på denna webbplats är endast för allmän information och bör inte åberopas eller användas som den enda grunden för att fatta beslut utan att samråda med primära, mer exakta, mer fullständiga eller mer aktuella informationskällor. Vilket som helst beroende av materialet på denna sida är på egen risk.
Den här webbplatsen kan innehålla viss historisk information. Historisk information, nödvändigtvis, är inte aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på denna webbplats, men vi har ingen skyldighet att uppdatera någon information på vår webbplats. Du godkänner att det är ditt ansvar att övervaka förändringar på vår webbplats.

AVSNITT 4 – ÄNDRINGAR TILL TJÄNSTEN OCH PRISER

Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avbryta Tjänsten (eller någon del eller innehåll därav) utan föregående meddelande.
Vi ska inte vara ansvariga för dig eller någon tredje part för ändringar, prisändringar, upphävande eller upphörande av Tjänsten.

AVSNITT 5 – PRODUKTER ELLER TJÄNSTER (om tillämpligt)

Vissa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga uteslutande online via webbplatsen. Dessa produkter eller tjänster kan ha begränsade kvantiteter och är endast föremål för retur eller utbyte enligt vår returpolicy.
Vi har gjort allt för att så tydligt som möjligt visa färgerna och bilderna på våra produkter som finns i butiken. Vi kan inte garantera att din bildskärms visning av vilken färg som helst kommer att vara korrekt.
Vi förbehåller oss rätten, men är inte skyldiga, att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till någon person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan utöva detta rätt från fall till fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av produkter eller tjänster som vi erbjuder. Alla beskrivningar av produkter eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande, efter eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att upphöra med någon produkt när som helst. Eventuellt erbjudande för någon produkt eller tjänst som gjorts på denna webbplats är ogiltig när det är förbjudet.
Vi garanterar inte att kvaliteten på produkter, tjänster, information eller annat material som köpts eller erhållits av dig kommer att uppfylla dina förväntningar eller att eventuella fel i Tjänsten kommer att rättas.

AVSNITT 6 – KORREKTHET AV BETALNING OCH KONTOINFORMATION

Vi förbehåller oss rätten att vägra någon order som du placerar hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per order. Dessa begränsningar kan innefatta beställningar som är placerade av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och / eller order som använder samma fakturerings- och / eller leveransadress. Om vi ​​ändrar eller avbryter en beställning kan vi försöka att meddela dig genom att kontakta e-postadressen och / eller faktureringsadressen / telefonnumret som gavs vid beställningstillfället. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda order som enligt vår enda dom verkar vara placerade av återförsäljare, återförsäljare eller distributörer.

Du godkänner att du tillhandahåller aktuell, fullständig och exakt inköps- och kontoinformation för alla inköp som gjorts i vår butik. Du godkänner att du snabbt uppdaterar ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig efter behov.

För mer detaljer, se vår Returpolicy.

AVSNITT 7 – VALFRIA VERKTYG

Vi kan ge dig tillgång till verktyg från tredje part över vilka vi varken övervakar eller har någon kontroll eller inmatning.
Du bekräftar och godkänner att vi tillhandahåller tillgång till sådana verktyg “som det är” och “som tillgängligt” utan några garantier, representationer eller villkor av något slag och utan någon godkännande. Vi är inte ansvariga för eller som hänför sig till din användning av valfria verktyg från tredje part.
Eventuell användning av valfria verktyg som erbjuds via webbplatsen sker helt på egen risk och diskretion, och du bör se till att du är bekant med och godkänner villkoren för vilka verktyg som tillhandahålls av relevanta tredjepart leverantörer.
Vi kan också i framtiden erbjuda nya tjänster och / eller funktioner via webbplatsen (inklusive utgivandet av nya verktyg och resurser). Sådana nya funktioner och / eller tjänster ska också omfattas av dessa användarvillkor.

AVSNITT 8 – LÄNDER AV TREDJEPART

Vissa innehåll, produkter och tjänster som finns tillgängliga via vår tjänst kan innehålla material från tredje part.
Tredjepartslänkar på denna webbplats kan rikta dig till tredje parts webbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte ansvariga för att granska eller utvärdera innehållet eller noggrannheten och vi garanterar inte och ansvarar inte för material från tredje part eller webbplatser eller för andra material, produkter eller tjänster från tredje part.
Vi är inte ansvariga för skada eller skador i samband med inköp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som görs i samband med tredje parts webbplatser. Läs noga igenom tredjeparts policy och praxis och se till att du förstår dem innan du engagerar dig i någon transaktion. Klagomål, påståenden, oro eller frågor angående produkter från tredje part ska riktas till tredje part.

AVSNITT 9 – ANVÄNDARKOMMENTARER OCH ANNAN INSKICKAD INFORMATION

Om du på begäran skickar vissa specifika inlägg (till exempel tävlingsbidrag) eller utan en begäran från oss skickar kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, oavsett om du är online, via e-post, post eller på annat sätt (kollektivt, “kommentarer”) godkänner du att vi, när som helst, kan, utan begränsning, redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda eventuella kommentarer som du vidarebefordrar till oss på något medium. Vi är och ska inte vara skyldiga att (1) behålla några kommentarer i förtroende (2) att betala ersättning för eventuella kommentarer; eller (3) för att svara på eventuella kommentarer.
Vi får, men har ingen skyldighet att övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi bestämmer enligt vårt eget gottfinnande är olagliga, offensiva, hotande, kränkande, ärekränkande, pornografiska, obscena eller på annat sätt anstötliga eller bryter mot partens immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor .
Du godkänner att dina kommentarer inte bryter mot någon tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärke, integritet, personlighet eller annan personlig eller proprietär rättighet. Du godkänner vidare att dina kommentarer inte kommer att innehålla injuriskt eller annars olagligt, missbrukande eller obscent material eller innehålla något datavirus eller annan skadlig kod som på något sätt kan påverka driften av Tjänsten eller någon relaterad webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan än dig själv eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part om ursprunget till eventuella kommentarer. Du är ensam ansvarig för eventuella synpunkter du gör och deras noggrannhet. Vi påtar oss inget ansvar och tar inget ansvar för eventuella kommentarer från dig eller någon tredje part.

AVSNITT 10 – PERSONLIG INFORMATION

Din inlämning av personlig information via butiken regleras av vår integritetspolicy. För att se vår sekretesspolicy.

AVSNITT 11 – FEL, UNAKTIGHETER OCH UTLÖP

Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i Tjänsten som innehåller typfel, felaktigheter eller försummelser som kan relatera till produktbeskrivningar, prissättning, kampanjer, erbjudanden, fraktkostnader, transiteringstid och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och ändra eller uppdatera information eller avbryta order om någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats är oriktig när som helst utan föregående meddelande (inklusive efter beställning) .
Vi åtar oss ingen skyldighet att uppdatera, ändra eller klargöra information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats, inklusive men inte begränsat till prisinformation, med undantag av vad som krävs enligt lag. Inget angivet uppdaterings- eller uppdateringsdatum som tillämpas i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats bör tas för att ange att all information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats har ändrats eller uppdaterats.

AVSNITT 12 – FÖRBUDS ANVÄNDNINGAR

Förutom andra förbud som anges i användarvillkoren är du förbjuden att använda webbplatsen eller dess innehåll: (a) för olagligt syfte, b) att uppmana andra att utföra eller delta i olagliga handlingar, (c) att bryta mot internationella, federala, provinsiella eller statliga bestämmelser, regler, lagar eller lokala förordningar, d) att åsidosätta eller bryta mot våra immateriella rättigheter eller andra människors immateriella rättigheter e) att trakassera, misshandla, förolämpa, skada, anklaga, förtala, avskräcka, skrämma eller diskriminera på grund av kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationellt ursprung eller handikapp (f) lämna in falsk eller vilseledande information (g) ladda upp eller överföra virus eller någon annan typ av skadlig kod som kan eller kan användas på något sätt som påverkar funktionaliteten eller driften av tjänsten eller av någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet (h) att samla in eller spåra andra personers personuppgifter (i) till spam, phish, pharm, påskott, spindel, krypa eller skrapa; (j) för oanständigt eller omoraliskt syfte eller (k) att störa eller kringgå säkerhetsfunktionerna hos Tjänsten eller någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet. Vi förbehåller oss rätten att säga upp din användning av Tjänsten eller någon relaterad webbplats för att bryta mot någon av de förbjudna användningarna.

AVSNITT 13 – ANSVAR FÖR GARANTIER ANSVARSBEGRÄNSNING

Vi garanterar inte att din användning av vår tjänst blir oavbruten, i tid, säker eller felfri.
Vi garanterar inte att resultaten som kan erhållas från användningen av tjänsten kommer att vara korrekta eller tillförlitliga.
Du godkänner att vi från tid till annan får ta bort tjänsten under obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst utan föregående meddelande.
Du är uttryckligen överens om att din användning av eller oförmåga att använda tjänsten är på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som levereras till dig genom tjänsten tillhandahålls (förutom vad som uttryckligen anges av oss) tillhandahållet “som det är” och “som tillgängligt” för din användning utan någon representation, garantier eller villkor av något slag, antingen uttrycka eller implicit, inklusive alla underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, säljbar kvalitet, lämplighet för ett visst syfte, hållbarhet, titel och icke-överträdelse.
Under inga omständigheter ska mc-jakten AB, våra styrelseledamöter, tjänstemän, anställda, dotterbolag, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare vara ansvariga för någon skada, förlust, anspråk eller någon direkt, indirekt, oavsiktlig, straffande, speciell eller följdskador av något slag, inklusive, utan begränsning, förlorade vinster, förlorade intäkter, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador, vare sig de är baserade på kontrakt, skadestånd (inklusive försumlighet), strikt ansvar eller på annat sätt, som härrör från din användning av någon av tjänsten eller produkter som förvärvas med tjänsten eller för något annat krav som på något sätt är relaterade till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive men inte begränsade till några fel eller utelämnanden i något innehåll eller någon annan förlust eller skada av något slag som uppkommit till följd av användningen av tjänsten eller något innehåll (eller produkt) som publicerats, överförts eller på annat sätt gjordes tillgänglig via tjänsten, även om de rådde om deras möjlighet. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller tillfälliga skador, i sådana stater eller jurisdiktioner, ska vårt ansvar begränsas till den maximala omfattning som lag tillåts.

AVSNITT 14 – SKADA

Du godkänner att fria mc-jakten AB och våra moderbolag, dotterbolag, dotterbolag, samarbetspartners, tjänstemän, regissörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underleverantörer, leverantörer, praktikanter och anställda, oskadlig från något krav eller krav, inklusive rimliga advokatavgifter, som görs av någon tredje part på grund av eller som uppstår på grund av ditt brott mot dessa användarvillkor eller de dokument som de innehåller som referens eller ditt brott mot någon lag eller tredje parts rättigheter.

AVSNITT 15 – ÖVERENSSTÄLLIGHET

I händelse av att någon bestämmelse i dessa användarvillkor är bestämd att vara olaglig, ogiltig eller oförklarlig, ska sådan bestämmelse likväl vara verkställbar i den utsträckning som tillåts enligt gällande lag och den obestridliga delen ska anses vara avskild från dessa villkor Tjänstgöring, sådan bestämning ska inte påverka giltigheten och verkställigheten av övriga bestämmelser.

AVSNITT 16 – AVSLUTNING

Parternas skyldigheter och skulder som uppkommit före uppsägningsdagen ska överleva uppsägningen av detta avtal för alla ändamål.
Dessa användarvillkor är effektiva såvida inte upphört av dig eller oss. Du kan när som helst säga upp dessa användarvillkor genom att anmäla att du inte längre vill använda våra tjänster eller när du slutar använda vår webbplats.
Om du i vår enda dom misslyckas, eller vi misstänker att du har misslyckats, att följa alla villkor eller villkor i dessa användarvillkor, kan vi också säga upp detta avtal när som helst utan föregående meddelande och du kommer att förbli ansvarig för alla belopp som ska betalas till och med datum för uppsägning och / eller följaktligen kan neka dig tillgång till våra tjänster (eller någon del därav).

AVSNITT 17 – HELT AVTAL

Underlåtenhet att utöva eller verkställa någon rättighet eller bestämmelse i dessa användarvillkor ska inte utgöra ett upphävande av sådan rättighet eller bestämmelse.
Dessa användarvillkor och eventuella policyer eller operativa regler som vi lägger upp på denna webbplats eller i fråga om Tjänsten utgör hela avtalet och förståelsen mellan dig och oss och styr din användning av Tjänsten och ersätter eventuella tidigare eller samtidiga avtal, meddelanden och förslag , antingen muntligt eller skriftligt, mellan dig och oss (inklusive, men inte begränsat till, några tidigare versioner av användarvillkoren).
Eventuella tvetydigheter i tolkningen av dessa användarvillkor får inte tolkas emot den som tagit fram användarvillkoren.

AVSNITT 18 – BESTÄMMANDE LAG

Dessa användarvillkor och eventuella separata avtal där vi tillhandahåller era tjänster ska regleras och tolkas i enlighet med lagarna i Sverige.

AVSNITT 19 – ÄNDRINGAR TILL TJÄNSTER

Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan.
Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera vår hemsida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till vår hemsida eller Tjänsten efter inlägget av eventuella ändringar i dessa användarvillkor innebär godkännande av dessa ändringar.

AVSNITT 20 – KONTAKTINFORMATION

Frågor om användarvillkoren ska skickas till oss på mcjagare@mc-jakten.se