mc-jakten mc-massan
 

Om företaget

Teamet bakom mc-jakten har sedan 2012 drivit Sveriges mest populära online guide till mc-kort men mycket har hänt sedan dess. I Juni 2015 lanserades mc-jaktens Online Videokurs till mc-kort.

  • mc-jakten var först med videoutbildning till körkort i Sverige och på bara halva säsongen blev mc-jakten.se den enskilt största utbildaren av mc-elever i Sverige
  • mc-jakten blev inbjudna till MC-Mässan 2016 av McRF (Moped & Motorcykelbranschens Riksförbund) för att stå i montern Vägen till Körkort tillsammans med STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och Trafikverket.
  • Under våren 2016 lanserades vår systersajt biljakten.nu som erbjuder komplett videoutbildning till bilkörkort.

Vår framgång är mycket tack vare intervjuer vi har gjort med Sveriges ledande röster inom ämnet. Denna hemsidan vilar på intervjuer med förarprovsinspektörer, trafikskoleägare, mc-lärare, utbildningsledare och riskutbildare. Stort tack till alla er!

Vision

Vår vision är att skapa guider och produkter som ger dig som motorcyklist eller blivande motorcyklist de bästa tipsen och produkterna till rätt pris. Guiden för motorcykelkörkort är vår mest besökta och vi är stolta över att även kunna säga att den är Sveriges mest populära. Kolla in mc-kort.

Just nu kan du även hitta tidiga versioner av våra guider till mopedkörkort och mc-försäkring här på mc-jakten.se.

Ansvarig för mc-jakten.se

Tidigare under 2021 togs mc-jakten över av bolaget Doust Media Limited:

Org. nr: 71645221

Adress:
OBS nedan adress gäller inte för returer av fysiska produkter – kontakta mcjagarna@mc-jakten.se för mer information kring returer.

2301, Bayfield Building 99, Hennessy Road Wanchai, Hong Kong

Kontakt:
mcjagarna@mc-jakten.se

Användarvillkor

Genom denna länk hittar du våra köpvillkor, användarvillkor och sekretesspolicy. Vill du läsa om hur vi hanterar cookies kan du göra det genom att klicka här.