mc-jakten gratis videotraning till mc-kort
 

Intensivkurs mc – snabbaste vägen till mc-kortet

Det finns alla typer av intensivkurser för mc. Från en veckas intensivkörning med övernattning till strödagar med intensivlektioner. Har du tur kanske du till och med kan skräddarsy din egen intensivkurs på din körskola.

Bra att veta om intensivkurser till mc-kort

På grund av dagens struktur när det gäller riskutbildningar, teoriprov och uppkörning är det omöjligt för en körskola att erbjuda en komplett utbildning med uppkörning under en tidsperiod. Varje trafikskola måste nämligen själva boka in din uppkörning och har inga garanterade tider som de hade förr.

För att göra allt så smidigt som möjligt för dig så tipsar vi på mc-jakten alltid om att vara noga med att välja en trafikskola som själva har både riskutbildning 1 och riskutbildning 2. Då behöver du som elev inte tänka på något egentligen eftersom körskolan bokar riskutbildningar, teori och uppkörning åt dig.

Många sitter i situationen att de kan köra ganska bra men inte har någon motorcykel att träna på. Då kommer den största kostnaden vara att spendera pengar på mängdträning på cykeln på körskolan. Då kan en intensivkurs för mc passa bra för att kunna få ner priset. Att tänka på om du vill göra en intensivkurs för mc-kortet är att fixa undan de delarna du kan göra själv med en gång. Om du kan köra mc eller har kört växelmoped innan och har lätt för teorin kan det vara klokt att boka teori och riskutbildning med en gång för att sedan sköta mc lektiorna och uppkörningen separat som intensivutbildning när de andra delarna är färdiga. För att du ska kunna träna på rätt saker och på så sätt korta ner din mc-utbildning så mycket som möjligt har vi intervjuat Sveriges mc-experter och samlat all information i ett gäng instruktionsvideos. Klicka här för att läsa mer.

Det finns som sagt ingen i  Sverige som kan erbjuda en komplett intensivkurs för mc men många där det finns möjlighet att skräddarsy din egen. Om du hittar en mc skola där du har möjlighet att boka in många lektioner och även riskettan och risktvåan är det läge att skräddarsy din egen intensivkurs. Tänk på att körskolan inte nödvändigtvis måste finnas i din egen stad. Förhandlar du med körskolan kan du, om du bokar tillräckligt många lektioner under en kort period då de inte har så mycket att göra, få pengar över som du kan lägga på hotell eller vandrarhem.

Rekommenderad intensivkurs för mc i Göteborg

Halkspecialisten drivs av Jakob Isebäck, vår systersajt biljaktens grundare. Jakob har även själv påverkat mc-jaktens utbildning och utveckling. Nu erbjuder han tillsammans med sitt team intensivkurser, intensivveckor, riskettan och risktvåan ute på stora ytor i Säve.

Det viktigaste med deras utbildningar förutom kvaliteten är att dom förstår problematiken som finns i branschen och därmed också mc-jaktens budskap. Dom delar vår vision med att det ska bli lättare och billigare att ta mc-kort. Det innebär att det ligger i deras intresse att din utbildning blir så effektiv som möjligt! Och det gillar vi på mc-jakten 🙂

Under en intensivkurs eller en intensivvecka ingår alla delar i utbildningen – riskutbildningarna, träning på manöverbanorna och körning i trafik.

För att läsa mer om deras utbildningar på deras hemsida: Klicka här 

För att gå direkt till bokning och se lediga tider: Klicka här

 

Prova på mc-jaktens videoutbildning gratis

Med våra instruktionsvideos i datorn, surfplattan och mobilen blir din handledare din kompletta mc-lärare. Du behöver inte längre betala 800 kr/h för tipsen utan kan du lära dig ALLT du behöver kunna tillsammans med din handledare. Följ länken nedan och prova mc-jaktens Videoutbildning till mc-kort helt gratis.

KLICKA HÄR >>> PROVA PÅ MC-JAKTENS VIDEOUTBILDNING